Arkiv, april 2015

5 platser kvar! Missa inte förlagsresan till Helsingfors

Platser kvar till Förlagsklubbens förlagsresa till Helsingfors!

Vi har glädjen att arrangera denna resa i samarbete med FILI (Finnish Literature Exchange), en expert- och exportorganisation som stöder översättning, tryckning och utgivning av litteratur. FILI främjar även kännedomen om Finlands litteratur i utlandet (www.finlit.fi)

Du kan anmäla dig här på vår hemsida eller mejla ditt intresse till mig på engstedt.danuta@gmail.com. Du kan delta i hela eller delar av programmet.

Årsmöte och Årsfest den 6 maj!

Den 6 maj är det dags för årsmöte och årsfest med utdelning av Förlagsklubbens redaktörspris 2015. Årsfesten börjar med avslöjande av vem som får äran att bli Årets Redaktör och sedan avslutar vi kvällen traditionsenligt med fest, mat, vin och mingel.

Kallelse till ordinarie Årsmöte 2015!

Mötet inleds med information och diskussioner. Därefter följer sedvanliga mötesförhandlingar och val av styrelse.

Vi träffas den 6 maj på Norstedts, Tryckerigatan 4.

En titt på höstens kurser och träffar

Förlagsklubben har en bred och uppskattad verksamhet ända sedan 1967. Vi är idag ca 500 medlemmar och de kurser, förlagsträffar och fester vi ordnat har överlag visat sig vara mycket populära! Missa inte vår förlagsresa till Helsingfors den 27-29 maj som ger dig en unik inblick i vårt grannlands framgångsrika förlagsvärld, även när det gäller läromedel!

Efter en intensiv vår, så börjar vi även titta på höstens kurser som alla är anpassade till förlagsvärlden. Här är några axplock: