Arkiv, oktober 2015

Hösten erbjuder nya kunskaper!

Att vara medlem i Förlagsklubben ger dig många möjligheter att förkovra dig eller delta i olika event för bokälskare!

Den 19 oktober annonserades de nominerade titlarna till Augustpriset och som medlem i Förlagsklubben kunde vi knipa ett antal biljetter till Augustpriset Live som arrangerades för första gången! Här samlades bokälskande publik för att lyssna på och möta de Augustnominerade författarna - bara några timmar efter att de tillkännagivits! Det blev en fullspäckad kväll med mingel, boksignering och möten!

Från slit och släng till presentask

Stefan Skog från Norstedts och Louise Bäckelin från Pocketförlaget - två svenska pocketprofiler- berättade både initierat och underhållande om bakgrunden till det svenska pocketundret.

Pocketformatet introducerades under 1960-talet och stämplades under många decennier som "fulkultur", men som fick revansch oh slog igenom 1998. Därefter slog pocketformatet försäljningsrekord efter försäljningsrekord fram till 2010.

En unik medlemsförmån: Gå på Augustpriset Live!

Att vara medlem i Förlagsklubben ger dig många möjligheter att förkovra dig eller delta i olika event för bokälskare!

Just nu erbjuds du - som medlem i Förlagsklubben - att utan kostnad gå på Augustpriset Live den 19 oktober - ett exklusivt event som arrangeras för första gången! Här samlas en bokälskande publik för att möta de Augustnominerade författarna bara några timmar efter att de tillkännagivits! Under samtal ledda av Daniel Sjölin berättar de under kvällen om sina böcker och författarskap på Kulturhuset i Stockholm.