BokBaren inbjuder till förlagsbesök hos Storytel 2 nov!

Välkommen till Massolit Förlagsgrupp!

I Massolit Förlagsgrupp ingår Massolit Förlag, ett allmänutgivande bokförlag med utgivning inom skönlitteratur och facklitteratur. Här ingår även Sveriges äldsta barnboksförlag – B. Wahlströms bokförlag, med ambitionen att inspirera barn i alla åldrar att upptäcka glädjen med att läsa. Utöver våra redaktioner har vi en gemensam organisation för marknadsföring, PR, försäljning, produktion, ateljé och utlandsförsäljning med kontor i Stockholm.

Massolit Förlagsgrupp AB är sedan juli 2015 en del av Storytel AB.

Vår utgivning präglas av kvalitet och mångfald och bland målen finns att bidra till en levande och nytänkande svensk bokbransch. Inom förlagsgruppen finns gedigen erfarenhet av att arbeta med litteratur och bokförläggandets olika beståndsdelar, såväl på traditionellt manér som med den nya teknikens möjligheter.

Massolit Förlagsgrupp kombinerar det stora förlagets muskler med det lilla förlagets snabbhet och flexibilitet. Viktiga värden för oss är mod, glädje, affärsmässighet, kreativitet och lojalitet.

Printchefen Marta Hedener presenterar förlagsgruppens historia och den spännande utvecklingen som vi befinner oss i just nu.

Varmt välkomna till vårt kontor!

Datum: 2 november
Tid: 17.30
Plats: Valhallavägen 117 H, Stockholm
Pris: 50 kr (betalas på plats)
Osa: Senast 28 oktober

Anmälan skickas till Sofia Ejheden: sofia@kallakulor.com