En händelserik höst!

Skolstart med Förlagsklubben och en en händelserik höst att se fram emot!

Augusti månad bjuder inte bara kräftkalas och magnfika månar – det är också då vi kommer tillbaka till jobbet laddade med solenergi och semesterupplevelser och får sätta tänderna i nya, spännande bokprojekt! Och det är inte minst skolstartstid för Förlagsklubben. Vi rivstartar med ett intressant, lärorikt och inspirerande föredrag med Alva Dahl den 29 augusti. Det är också det perfekta tillfället att träffa trevliga branschkollegor och prata om bästa (och sämsta) semesterläsningen och vad vi har att se fram emot under hösten – såväl i arbetet som med Förlagsklubben.

Styrelsen arbetar vidare med höstens program av kurser och aktiviteter. Somt har redan börjat rulla ut på hemsidan och i nyhetsbreven men mycket spännande återstår! Vi hälsar er alla välkomna till en fantastiskt höst tillsammans med Förlagsklubben!

Mattias Pettersson

ordförande

Ps. Tveka inte att höra av dig med tips, idéer och önskemål på aktiviteter!

Vad är Förlagsklubben?

Förlagsklubben är föreningen för dig som arbetar i förlagsbranschen, oavsett om du jobbar på ett stort eller litet förlag, är frilans eller studerande. Förlagsklubben arrangerar kurser och evenemang för våra omkring 500 medlemmar och arbetar hårt för att ha ett utbud som passar både dig som är ny i branschen och dig som har många års erfarenhet men en ständig nyfikenhet på nya kunskaper och insikter. 

Vi i Förlagsklubbens styrelse brinner för att ge alla medlemmar möjlighet att träffa tongivande personer i branschen, tillgång till nätverk och, sist men inte minst, möjlighet att lära sig mer inom yrkesområdet genom förlagsanpassade kurser. Alla våra kurser ges i liten grupp, vilket ger dig som deltagare stora möjligheter att ställa frågor till kursledaren och de andra i gruppen. Varje kurs ger på så sätt tillfälle att diskutera relevanta frågor som berör dig i din yrkesvardag!

Om du inte redan är medlem i Sveriges ledande förening för folk i förlagsvärlden, så bli det idag! Tipsa även kollegor och vänner som jobbar i branschen.