En höst som erbjuder dig nya kunskaper!

Välkommen tillbaka!
 
Jag hoppas att du förhoppningsvis har fått många stunder av skön bokläsning trots (eller tack vare) vädergudarna. Vi på Förlagsklubben har jobbat hårt med att ta fram en intressant höst och är stolta över att redan nu kunna presentera tre helt nya kurser:
 
- Grundkurs "Att bryta böcker i InDesign CS6", 15-16 september

- Grundkurs ”Att behandla bilder digitalt i Photoshop”, 23 september

- Grundkurs ”Att göra e-böcker i InDesign”, 6 oktober, uppföljning 20 oktober. NYHET!

- Kurs "Skriva reklam- och marknadsföringstexter för böcker” den 17 oktober. NYHET!

- Fortsättningskurs ”Att göra e-böcker i InDesign” den 3 november,  uppföljning 24 november. NYHET

- Fortsättningskurs ”Att bryta böcker i InDesign” den 12-13 november.

Vi börjar hösten med ett kulturellt besök på Riddarkyrkan den 2 september. Självklart fortsätter vi vår uppskattade verksamhet på BokBaren som lämnar pubmiljön och istället under hösten gör flera förlagsbesök. Vi börjar den 21 oktober med att besöka Sanoma utbildning som satsar mycket på digital utgivning i sitt mål att vara ett nyfiket och visionärt förlag. (Obs! datumet är preliminärt)

Förlagsklubben har en bred och uppskattad verksamhet ända sedan 1967 med kurser som alla är anpassade till förlagsvärlden. Vi är idag ca 500 medlemmar och de kurser, förlagsträffar och fester vi ordnat har överlag visat sig vara mycket populära! I maj genomförde vi en mycket uppskattad förlagsresa till Helsingfors, både av oss som deltog och de förlag som vi besökte. Vi fick en unik inblick i vårt grannland med bäst koll på den finska och finlandssvenska förlagsvärlden! Just nu planerar vi en ny intressant förlagsresa i april 2016 som går till en huvudstad i Europa för att lära oss mer om hur verkligheten kan se ut utanför våra egna gränser. Vi återkommer i höst med mer information!

Men det händer även mer, så läs våra nyhetsbrev och håll utkik på FB eller vår hemsida!  Vi på Förlagsklubben brinner för att ge våra medlemmar möjlighet att träffa tongivande personer i branschen, tillgång till nätverk och, sist men inte minst, möjlighet till att lära sig mer inom yrkesområdet genom förlagsanpassade kurser.

Tipsa gärna era kollegor eller vänner i förlagsbranschen om Förlagsklubben! Det är bara ni som kan göra Förlagsklubbens verksamhet meningsfull och relevant.

Danuta, ordförande