GLAD PÅSK!

 

Våren är här med allt längre dagar, goda ägg och världsboksveckan den 23-29 april!

Vi på Förlagsklubben brinner för att ge våra medlemmar möjlighet att träffa tongivande personer i branschen, tillgång till nätverk och, sist men inte minst, möjlighet till att lära sig mer inom yrkesområdet genom förlagsanpassade kurser. Våra kurser ges i liten grupp, vilket ger dig stora möjligheter att ställa frågor till kursledaren och gruppen kan även hinna diskutera relevanta frågor som berör din vardag!

Vi ordnar spännande medlemsträffar och seminarier som fångar aktuella branschfrågor. Vi besöker svenska förlag och gör en förlagsresa till Amsterdam - vi har under de sista tre åren besökt tongivande förlag både i Köpenhamn, London och Helsingfors. På våra pubaftnar, kulturaftnar eller BokBaren kan du mingla och nätverka med andra branschkollegor!

Om du inte redan är medlem i Sveriges ledande förening för folk i förlagsvärlden, så bli det idag! Tipsa även kollegor och vänner som jobbar i branschen.


Danuta Janina Engstedt, ordförande för Förlagsklubben

Välkommen till Förlagsklubben – en levande branschförening sedan 1967 med idag ca 500 medlemmar. Förlagsklubben är till för alla förlagsanställda samt frilansare som har bokförlag som huvudsakliga uppdragsgivare. Vi erbjuder olika typer av utbildning. Klubben har också till uppgift att fungerar som ett forum där man kan diskutera gemensamma yrkesfrågor och utbyta erfarenheter.