Hösten erbjuder nya kunskaper!

Att vara medlem i Förlagsklubben ger dig många möjligheter att förkovra dig eller delta i olika event för bokälskare!

Den 19 oktober annonserades de nominerade titlarna till Augustpriset och som medlem i Förlagsklubben kunde vi knipa ett antal biljetter till Augustpriset Live som arrangerades för första gången! Här samlades bokälskande publik för att lyssna på och möta de Augustnominerade författarna - bara några timmar efter att de tillkännagivits! Det blev en fullspäckad kväll med mingel, boksignering och möten!

Här kan du läsa om de nominerade titlarna: http://www.augustpriset.se/nyheter/dessa-titlar-ar-nominerade-till-augustpriset-2015


Hösten stormar förbi oss, men än finns det spännande Förlagsklubbskurser och träffar kvar:
 
3 november: Fortsättningskurs "Att göra e-böcker i InDesign" med uppföljningskväll den 24 november. NYHET!

4 november: Vi besöker läromedelsförlaget Sanoma utbildning som satsar mycket på digital utgivning i sitt mål att vara ett nyfiket och visionärt förlag. 

12-13 november: Fortsättningskurs "Att bryta böcker i InDesign"

17 november: Kurs "Att skriva reklam- och marknadsföringstexter för böcker. FULLBOKAD! Denna kurs är väldigt populär och vi fick snabbt en full kurs. Om du har missat detta tillfälle, så kommer det ytterligare ett tillfälle i slutet av januari. Vi återkommer!

2 december: Glöggmingel som gästas av Anders Rydell, aktuell med boken "Boktjuvarna"

Vi återkommer även inom kort med information om vad som händer i början av 2016. Band annat planerar vi att dra igång med ett besök av Kristina Sandberg som berättar om sitt författarskap, ett tillfälle att träffa Bokinfo (f.d Bokrondellen), en kurs i Förlagsekonomi, Förlagsjuridik och grundkurser i InDesing och i Illustrator. Glöm inte att preliminärt boka in förlagsresan i april!

Väl mött!

Danuta, ordförande