Lite mer om hösten i Förlagsklubben

Hösten färgar löven i de mest sprakande färger och många har säkert kalendern full av aktiviteter - både av "måsten" och "skulle vilja"!

Grundkursen i Indesign är mycket populär och blev snabbt fullbokad. Men ge inte upp! Vi återkommer till våren med en ny grundkurs och även Fortsättningskurs i Indesign. Vi planerar kurser i Förlagsekonomi respektive Juridik inom de närmaste månaderna. Självklart kommer vi även att avsluta hösten med traditionell glöggpub. Mer information om dessa kommer!

Tyvärr så blir det inte alltid som planerat och vi har tvingats ställa in Pubafton: Varför behövs SvB? och kursen Att möta media. Vi beklagar och hoppas kunna återkomma.

Här på hemsidan kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev och kolla in kalendariet för en fullständig lista över aktiviteter på gång.

Förlagsklubben erbjuder dig utbildningar särskilt framtagna för förlagsbranschen - en bra blandning mellan framtidsfrågor och basfärdigheter. I höst erbjuder vi bland annat kurser inom juridik, förlagsekonomi, korrekturläsning och Indesign (både för bokproduktion, men även för e-böcker). Våra kurser ges i liten grupp, vilket ger dig stora möjligheter att ställa frågor till kursledaren och gruppen kan även hinna diskutera relevanta frågor som berör din vardag!

Vi ordnar även spännande seminarierförlagsresor och förlagsbesök med fokus på aktuella branschfrågor. Under våren fick vi värdefull insyn i den danska förlagsbranschen under vårt besök i Köpenhamn, och förra våren besökte vi ett antal tongivande förlag i London.

På våra pubaftnar och kulturaftnar kan du mingla och nätverka med andra branschkollegor!

Om du inte redan är medlem i Sveriges ledande branschförening för folk i förlagsvärlden, så bli det idag! Tipsa kollegor och vänner som jobbar i branschen :)

Danuta Janina Engstedt

Ordförande