Förlagsbesök hos Volante och Gamla stans bokhandel!

Följ med Förlagsklubben på besök hos bokförlaget Volante och Gamla stans bokhandel! Vi börjar på förlaget, där vi får höra mer om Volantes arbete och utgivning. Sedan avslutar vi med lite mingel och en möjlighet att titta närmare på böckerna i Gamla stans bokhandel, som är belägen i samma hus på Stora Nygatan. Under kvällen serveras snacks och vin eller alkoholfri dryck.

Så här berättar gänget på Volante om förlaget:

Volante arbetar utifrån ett enkelt och – tycker vi själva – genialiskt koncept: Vi ger ut böcker för en klokare och roligare värld. Vi rör oss i gränstrakterna mellan mänskligt beteende och vår värld/samhället i stort. Ute i bokhandeln brukar det betyda att du hittar Volantes böcker i hyllorna med populärvetenskap och psykologi/personlig utveckling. Bland våra författare märks bland annat Jonna Bornemark, Micael Dahlen, Daniel Kahneman, Max Tegmark och Emma Frans.

Förutom bokförlagsverksamheten – där vi även arbetar med forsknings- och uppdragsutgivning inom Volante Research och 8tto – är Volante en talaragentur och driver (i samarbete med bokförlaget Polaris) Gamla stans bokhandel.

Anmäl dig till Förlagsklubbens Mattias Pettersson på mattias.pettersson@semic.se Antalet platser är begränsat, så först till kvarn gäller!

Datum: tisdagen den 5 mars
Tid: 18.00–ca 19.30                     
Plats: Volante och Gamla stans bokhandel, Stora Nygatan 7

Pris: 50 kr (inkl. snacks och vin eller alkoholfri dryck)


Sista anmälningsdatum
Datum
Plats
Stora Nygatan 7, Stockholm