Ett annat förlagsklubbsår 2020

Av förståeliga skäl har vi fått ställa in aktiviteterna i vår och det blir även ett annorlunda årsmöte denna gång. Förlagsklubbens kurs- och aktivitetsprogram är inställt under våren med sikte på möjlighet att utföra aktiviteter i någon form under hösten. Styrelsen tittar också som bäst på lösningar för att kunna erbjuda ett antal distanskurser eller -föredrag i maj/juni. Vi har många nya idéer och roliga evenemang i tankarna och är redo att sätta igång så fort situationen möjliggör det!

Vi möts den 13 maj kl 17.15 på distans för årsmötet och utför mötet i videokonferensprogrammet Zoom. Det traditionella årsminglet och utdelandet av utmärkelsen Årets redaktör flyttar vi preliminärt till slutet av augusti, då vi hoppas kunna utföra någon form av sammankomst. Juryn för Årets redaktör jobbar på för fullt för att kora en värdig vinnare även detta år! Om allt detta ber vi att få återkomma med mer information framöver.

Vi ser gärna att du som varit medlem tidigare fortsätter att stötta Förlagsklubben genom att betala medlemsavgiften även detta märkliga år. Vi uppdaterar löpande - så håll dig informerad! Om du flyttat eller bytt jobb, glöm inte att uppdatera dina uppgifter på "Mina sidor" samt håll utkik på vår hemsida!

Ta väl vara på dig och dina närmsta!

Om Förlagsklubben

Förlagsklubben är till för alla förlagsanställda samt frilansare som har bokförlag som huvudsakliga uppdragsgivare samt studerande vid förlagskunskapsutbildning.

Förlagsklubben arbetar för att medlemmarna får tillfälle att knyta personliga kontakter och utbyta erfarenheter, ta upp aktuella branschfrågor samt vidga och förbättra yrkeskunnandet. Förlagsklubben erbjuder olika typer av utbildningar samt fungerar som ett forum där man kan diskutera gemensamma yrkesfrågor bland annat vid seminarier och medlemsträffar.