Gott nytt förlagsklubbsår 2020!

Vi i Förlagsklubbens styrelse önskar alla medlemmar ett riktigt gott nytt år! Redan den 16 januari drar Förlagsklubben igång ett nytt händelserikt år med mingel och ett intressant samtal mellan författaren Magnus Linton och förlagsredaktören Inger Lundin. I samtal med sin redaktör berättar Magnus Linton om hur bra facklitteratur arbetas fram och hur fakta och forskning får en tillgänglig och lockande form. Missa inte denna intressanta kväll!

För dig som antingen vill lära dig grunderna i InDesign eller vill satsa på en fortsättningskurs, så kan du nu anmäla dig!

Vi i styrelsen jobbar på för fullt för att ta fram ett spännade program för den kommande våren. Vi uppdaterar löpande - så håll dig informerad genom att hålla utkik på vår hemsida!

Om Förlagsklubben

Förlagsklubben är till för alla förlagsanställda samt frilansare som har bokförlag som huvudsakliga uppdragsgivare samt studerande vid förlagskunskapsutbildning.

Förlagsklubben arbetar för att medlemmarna får tillfälle att knyta personliga kontakter och utbyta erfarenheter, ta upp aktuella branschfrågor samt vidga och förbättra yrkeskunnandet. Förlagsklubben erbjuder olika typer av utbildningar samt fungerar som ett forum där man kan diskutera gemensamma yrkesfrågor bland annat vid seminarier och medlemsträffar.