Välkommen till höstens kurser!

Av förståeliga skäl var även vi tvugna att ställa in aktiviteterna i våras, men nu börjar vi hösten med ett flertal digitala kurser! Vårt kurs- och aktivitetsprogram kommer tills vidare främst att erbjudas på webben - tills det blir möjligt att träffas igen utan restriktioner.

Vi körde igång hösten med kurserna "Boktypografi" med Eva Wilson den 25 augusti, "Manusutveckling" med John Häggblom den 1 september och "Bli en skarpare korrekturläsare" med Corinna Müller den 10 september.

Vi återkommer med information kring när det traditionella årsminglet och utdelandet av utmärkelsen "Årets redaktör" går av stapeln. Juryn för Årets redaktör jobbar på för fullt för att kora en värdig vinnare även detta annorlunda år 2020! Detsamma gäller förlagsresan till den polska kulturpärlan Kraków som flyttats fram till våren 2021.

Vi ser gärna att du som varit medlem tidigare fortsätter att stötta Förlagsklubben genom att betala medlemsavgiften även detta märkliga år. Vi uppdaterar löpande - så håll dig informerad! Om du flyttat eller bytt jobb, glöm inte att uppdatera dina uppgifter på "Mina sidor" samt håll utkik på vår hemsida!

Ta väl vara på dig och dina närmsta!

Om Förlagsklubben

Förlagsklubben är till för alla förlagsanställda samt frilansare som har bokförlag som huvudsakliga uppdragsgivare samt studerande vid förlagskunskapsutbildning.

Förlagsklubben arbetar för att medlemmarna får tillfälle att knyta personliga kontakter och utbyta erfarenheter, ta upp aktuella branschfrågor samt vidga och förbättra yrkeskunnandet. Förlagsklubben erbjuder olika typer av utbildningar samt fungerar som ett forum där man kan diskutera gemensamma yrkesfrågor bland annat vid seminarier och medlemsträffar.