Förlagsresa till Kraków

Följ med Förlagsklubben på en unik förlagsresa och möt våren med oss i kulturstaden Kraków den 22-24 april. Du kommer att ges en mycket god inblick i den ytterst dynamiska polska förlagsvärlden då vi träffar spännande förlag, upplever den kreativa bokhandeln och kan knyta nyttiga kontakter med intressanta förlag och organisationer på den polska bokmarknaden.

PROGRAM

Onsdagen den 22 april (valfritt)
Förlagsklubben ordnar ett lättare program med besök i några av stadens bästa boklådor för dem som är på plats redan tidigt på onsdagen. På kvällen äter vi en gemensam middag.

Torsdagen den 23 april
Vi inleder morgonen med ett besök på Institut Książki och får en introduktion till Polens förlagsbransch samt fortsätter med ett besök vid Krakowskie Biuro Festiwalowe.
Lunch
Eftermiddagen fortsätter med förlagsbesök.
På kvällen äter vi en gemensam middag.

Fredagen den 24 april
Förlagsbesök, därefter möjlighet till gemensamma eller enskilda aktiviteter beroende på tid för hemfärd. Förlagsklubbens program avslutas ca kl. 14.00.

RESA OCH LOGI
Liksom på tidigare resor i Förlagsklubbens regi står du för resa och hotell själv. Kostnaden för arrangemanget är 1800 kr och då ingår luncherna samt en middag. Vi återkommer med ett detaljerat program, förslag på hotell och annan praktisk information när du har anmält dig.

ANMÄLAN
Det är ett begränsat antal platser och sista anmälningsdag är den 15 mars 2020. Du måste naturligtvis vara medlem i Förlagsklubben! Du anmäler dig genom att mejla till engstedt.danuta@gmail.com.

Det är ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller!

Pris
1 800kr
Sista anmälningsdatum
Datum
Slutdatum
Plats
Kraków, Polen