Väl mött på Förlagsklubben!

Här på hemsidan kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev och kolla in kalendariet för en fullständig lista över aktiviteter på gång. Vårens program publiceras allt eftesom, så håll utkik!

Tack för att du stöttar vår verksamhet. Den är bara för dig som arbetar i förlagsbranschen som anställd, egenföretagare, frilansare eller studerande! Bokbranschen står inför många utmaningar och det är smart att kompentensutveckla och nätverka i dessa ovissa tider.

Under våren 2014 erbjuder vi bland annat kurser inom juridik och förlagsekonomi. Vi lär oss även att behandla bilder i Photoshop och att bryta böcker i Indesign, såväl för bokproduktion som för e-böcker. Våra kurser ges i liten grupp, vilket ger dig stora möjligheter att ställa frågor till kursledaren och gruppen kan även hinna diskutera relevanta frågor som berör din vardag!

Vi ordnar flera spännande seminarier som fångar aktuella branschfrågor. Vi gör förlagsbesök och planerar även en förlagsresa. Under de sista två åren har vi besökt tongivande förlag både i Köpenhamn och London.

På våra pubaftnar, kulturaftnar och BokBaren kan du mingla och nätverka med andra branschkollegor! I vår gick kulturkvällen till vi en pärla bland bibliotek - Bernadottebiblioteket - men vi kan avslöja att även Riddarkyrkan eller kanske till och med en takvandring på Stockholms tak står på tur..

Om du inte redan är medlem i Sveriges ledande förening för folk i förlagsvärlden, så bli det idag (under fliken Bli medlem)! Tipsa även kollegor och vänner som jobbar i branschen.


Danuta Janina Engstedt

Ordförande, Förlagsklubben