Välkommen till årsmöte den 6 maj!

Välkommen till Årsmöte 2015!

Vi träffas den 6 maj kl 16.00 på Norstedts, Tryckerigatan 4. Mötet inleds med information och diskussioner. Därefter följer sedvanliga mötesförhandlingar och val av styrelse.

Efter mötet så blir det mingel, varvid seminarium med Dan Israel (kl 17.00) och årsfest (ca kl 18.00) vidtar. 

Förlagsklubben har en bred och uppskattad verksamhet ända sedan 1967. Vi är idag ca 500 medlemmar och de kurser, förlagsträffar och fester vi ordnat har överlag visat sig vara mycket populära! Missa inte att anmäla dig till vår förlagsresa till Helsingfors den 27-29 maj som ger dig en unik inblick i vårt grannlands framgångsrika förlagsvärld, även när det gäller läromedel!

Efter en intensiv vår, så börjar vi även titta på höstens kurser som alla är anpassade till förlagsvärlden. Här är några axplock:

  • Grundkurs Att bryta böcker i Indesign CS6 - vår mest populära kurs! 15-16 september
  • Grundkurs Att behandla bilder i Photoshop - en nyhet som snabbt blir fullbokad! 23 september
  • Fortsättningskurs Att bryta böcker i Indesign CS6 - för dig som vill utvecklas vidare! 12-13 november

En spännande nyhet är Grundkurs i PowerPoint i november. Vi kommer även till hösten att lansera en helt omarbetad och rykande ny kurs som ger dig kunskap om Att ta fram e-böcker med InDesign; två heldagar Grund respektive Fortsättning. Se mer information på startsidan! Värt att nämna är två kulturbesök som bär av till två av Stockholms äldsta byggnader som stått värd för många historiska händelser; Riddarkyrkan respektive Storkyrkan.

Men det händer även mer, så läs våra nyhetsbrev och håll utkik på FB eller vår hemsida! Självklart fortsätter även vår uppskattade verksamhet på BokBaren!

Vi på Förlagsklubben brinner för att ge våra medlemmar möjlighet att träffa tongivande personer i branschen, tillgång till nätverk och, sist men inte minst, möjlighet till att lära sig mer inom yrkesområdet genom förlagsanpassade kurser.

Tipsa gärna era kollegor eller vänner i förlagsbranschen om Förlagsklubben! Det är bara ni som kan göra Förlagsklubbens verksamhet meningsfull och relevant.

Jag hoppas att vi ses på Årsfesten den 6 maj!

Danuta, ordförande