En lyckad inspirationskväll för frilansare med Pia Printz

Det var en lyckad inspirationskväll med många deltagare som förhoppningsvis i sin vardag låter sig inspireras av Pia Printz. Pia Printz är journalisten och museiintendenten som startade förlag för att översätta och ge ut en favoritbok (dundersuccén En dag), sålde sitt förlag till Norstedts, blev förlagschef på Piratförlaget och nu driver imprintet Pia&Co på Lind&Co.

Matnyttig kurs med Måns Berg ger tips och tricks i det viktiga redaktörsarbetet

Denna kursnyhet med Måns Berg (bokformgivare och typograf på designbyrån Typ&Design) var mycket uppskattad och gav många matnyttiga tips och tricks i det viktiga redaktörsarbetet. Det var uppenbart ett stort sug efter kursen, eftersom den väldigt snabbt blev fullbokad. Men misströsta inte! Förlagsklubben kommer inom kort åter att erbjuda den under hösten.

Här kommer en kort beskrivning av denna populära kursnyhet "Effektiv hantering av manus och korrektur – från redigering till tryckning".

Lyckad inspirationskväll med Zane Johansson om ”Bokens fysik”!

Inspirationskvällen med Zane uppskattades av de intresserade förlagsklubbsmedlemmarna som fick en pedagogisk och tydlig genomgång av allt från bra val kring format på både textbok och illustrerad bok samt hur man gör klimatsmarta val! Inte minut hur man undviker pappersspill, lägger sin order i rätt tid och kan ha bästa framförhållning för produktionen i sin helhet.