KURSNYHET I HÖST: Att jobba praktiskt med AI i förlagsarbetet med Mattias Boström

Under hösten kommer Förlagsklubben att erbjuda en förlagsanpassad kurs med Mattias Boström. Du kommer under kursen att lära dig ett antal direkt användbara och tidsbesparande funktioner, vad som fungerar och vad som ännu inte är lönt att lägga tid på.
Artificiell intelligens, AI, tar sig snabbt in på område efter område även inom bokbranschen. Det är något som Mattias Boström, förläggare på Lind & Co, är mycket väl insatt i. Han har också redan anammat valda delar av den nya tekniken i sitt vardagsarbete. Förlagsklubben har redan genomfört ett mycket populärt webbinarium med Mattias under vilket han gick igenom vilka möjligheter som finns att använda AI-stödd teknik för olika yrkesgrupper och arbetsuppgifter i förlagsbranschen: författare, redaktörer, marknadsförare, utformning av bokomslag, ljudboksproduktion med mera.
Mattias Boström har arbetat i förlagsbranschen sedan mitten av 1990-talet. Han har drivit eget förlag i Lund, varit produktionsansvarig på Piratförlaget under en lång rad år och jobbar sedan fyra år tillbaka på Lind & Co med utgivning direkt för ljudboksmarknaden.
OBSERVERA att datum och tid för denna kurs ännu inte är bestämd! Vi återkommer med en inbjudan till kursen och möjlighet till anmälan under våren.

Pris
1 350kr
Sista anmälningsdatum
Datum
Slutdatum
Plats
Förläggareföreningen, Stockholm