Inspirations- och nätverkskväll för frilansare med Pia Printz

Som frilansare i förlagsbranschen behöver du inte bara en vass blick och känsla för språk och form – det underlättar också att vara nytänkande, ha näsa för kvalitet och åtminstone en dos entreprenörsanda.
Någon som under det senaste årtiondet utmärkt sig för precis allt detta är Pia Printz. Hon är journalisten och museiintendenten som startade förlag för att översätta och ge ut en favoritbok (dundersuccén En dag), sålde sitt förlag till Norstedts, blev förlagschef på Piratförlaget och nu driver imprintet Pia&Co på Lind&Co. Efter ett och ett halvt år som imprint-förläggare kommer Pia bland annat berätta om hur man hittar balansen mellan att vara frifräsare och förlagsmedarbetare, hur man vet när en bok har ”it”, och förhoppningsvis inspirera dig som frilansare att följa magkänslan och prova något nytt i år.
Frilanskvällen riktar sig till alla som jobbar som frilansare i förlagsbranschen, t.ex. som redaktörer, formgivare, korrekturläsare och bildredaktörer. Under kvällen kan du självklart passa på att nätverka, utbyta erfarenheter och mingla med andra frilansare. Vin och alkholfritt alternativ samt enklare tilltugg serveras under kvällen.

Pris
100kr
Sista anmälningsdatum
Datum
Slutdatum
Plats
Lind&Co, Hantverkargatan 8, Stockholm