Förlagsklubbens medlemsträffar

Förlagsklubben inbjuder kontinuerligt till medlemsträffar där du kan möta kollegor från andra delar av vår bransch. Vi brukar inbjuda en aktuell person som håller ett kortare föredrag.

Vår tanke med medlemsträffarna är att ge inspiration och möjlighet att lära känna nya personer i branschen under informella former.

Stötta Förlagsklubben!

Under hösten behövde vi – som så många andra – snabbt ställa om på grund av de restriktioner som medföljde i coronavirusets spår. Vi i styrelsen har arbetat hårt och genomförde ett flertal digitala kurser som glädjande nog har slagit väldigt väl ut! Vårt kurs- och aktivitetsprogram kommer tills vidare att erbjudas på webben – tills det blir möjligt att träffas igen utan restriktioner.

En positiv sida av detta är att vi även framöver siktar på att fortsatt erbjuda digitala kurser, vilket ger möjligheter för dig som är verksam ute i landet att enkelt delta i vårt program! Tänk gärna på att det är viktigt att stötta vår verksamhet särskilt i dessa tuffa tider – inte minst genom att betala din medlemsavgift på 250 kronor! Tipsa dina kollegor, frilansare, studenter och andra i branschen…

Kurser, förlagsbesök och spännande kulturkvällar finns på listan och vi kommer ständigt med mer information. Håll utkik i din mejlbox och på denna hemsida ...!