Säsongsavslutning och framtidsspaning på BokBaren

Nu är sommaren här på riktigt och det vill vi så klart fira med er på BokBaren och Restaurang Niklas. Och vad passar då bättre än att spana lite på framtiden?
Vi har bjudit in Augustin Erba för att få höra vad han har för tankar och spaningar kring just framtiden.

Augustin Erba har arbetat tätt ihop med Sveriges Radios ledning särskilt vad det gäller framtidsfrågor. Han har varit med om att ta fram en framtidssäker radio – åtminstone fram till 2019. Han är författare och aktiv på sociala medier. Dessutom har han ett specialintresse i e-böcker och e-bokslösningar.

Vi har bett honom fundera över hur förlagsbranschen ska hantera en framtid som målas ut i allt mörkare färger. Augustin säger: ”Radion och bokbranschen har samma problem – det gäller konkurrensen från allting från Twitter till DVD-boxar, det gäller att folk allt mer sällan köper böcker och att folk allt mer sällan köper radioapparater – och det gör att lösningarna är likartade.”

Vi hoppas på en härlig säsongsavslutning på BokBaren med vänner och kollegor. Vi drar igång från klockan 17.00 och vid 17.30 lyssnar vi på spännande spaning från Augustin. Och som vanligt erbjuds vi bra priser i baren!

Observera att du inte behöver föranmäla dig till BokBaren.

Väl mött önskar
Förlagsklubben

Sista anmälningsdatum
Datum
Plats
Regeringsgatan 66, Stockholm