Följ med Förlagsklubben på studiebesök och mingel hos Printpool!

Printpool är Sveriges största produktionsavdelning för böcker. Förutom samordnade upphandlingar av tryck och distribution så hanterar de produktionsledning, kvalitetskontroll, original- och bildarbete och färgprovsframställning åt sina kunder i branschen. Printpool tillhandahåller även ett beställningsverktyg (planering, kalkylering och beställning) till förlagen för att effektivisera produktionsprocessen.
Bland de förlag som i dag arbetar med Printpool märks till exempel Berling Media, Kaunitz-Olsson, Mondial, Natur & Kultur, Tranan och Volante.
 
Printpool har sedan 2007 arbetat med grafisk produktion och kommunikation samt hjälpt kunder att effektivisera inköp och beställning. Det hela började rent av med en bok, Printpools grundare och ägare är också författarna bakom handboken Grafisk Kokbok. Utöver bokförlag samarbetar Printpool också med branschaktörer som Svensk Bokhandel och Ugglan, samt företag som Coop, Åhléns och Lantmännen bland flera andra.

Läs mer på https://printpool.se/
 
Printpool välkomnar oss till lokalerna på Rosenlundsgatan 1 för en kväll med bokprat med fokus på tryck och produktion, grafiska och materialmässiga möjligheter och inte minst aktuella fakta kring hållbar bokproduktion. Våra värdar för kvällen bjuder på något att dricka och lite tilltugg. Besöket är förstås också ett perfekt tillfälle att träffa branschkollegor igen och utbyta erfarenheter!

Tid: torsdagen den 28 oktober kl 17.30–ca 19.30

Plats: Printpool, Rosenlundsgatan 1B, Södermalm

Pris: 50 kr

Anmäl dig här: https://forening.foreningshuset.se/forlagsklubben/evenemang/visa/16055-…

Välkommen!

Pris
50kr
Datum
Plats
Rosenlundsgatan 1B, Stockholm