Förlagsbesök hos Mondial

Mitt på Malmskillnadsgatan ligger Mondial, ett oberoende förlag som sedan starten år 2017 har målsättningen att bli näst störst i Sverige efter Bonnier. Följ med Förlagsklubben på ett studiebesök för att få höra mer om Mondials värld.

Mondial tar sikte på att verka skarpt och agilt med en bred och eklektisk utgivning. Tonvikt ligger på facklitteratur i olika former, men de ger också ut barn- och ungdomsböcker och skönlitteratur. Många har nog blivit bekanta med förlaget genom storsäljaren Familjen av journalisten Johanna Bäckström Lerneby. Bland övriga författare märks till exempel Ann Heberlein och Jordan B Peterson liksom Diamant Salihu och Niklas Rådström.

Vi möter grundarna Olle Grundin och Simon Brouwers som berättar mer om förlaget – dess historia, identitet och utgivningsprofil. Det blir också tillfälle att ställa frågor, till exempel om hur förlagsbranschen av idag ter sig från Mondials synvinkel. Besöket är förstås också ett fantastiskt tillfälle att träffa branschkollegor på nytt och utbyta erfarenheter.
Läs mer på: https://mondial.se

Tid: onsdag 24 november, kl. 15–ca 17.


Plats: Malmskillnadsgatan 50A, Stockholm
Pris: 50 kr 

Anmäl dig här: https://forening.foreningshuset.se/forlagsklubben/evenemang/visa/16127-…

Välkommen!

Pris
50kr
Datum
Plats
Malmskillnadsgatan 50A, Stockholm