Årsmöte och årsfest 17 maj!

Skriv in den 17 maj i kalendern – vi dukar fram för årsmingel med mat och dryck! Det perfekta tillfället att träffa både nya och gamla vänner i branschen. I år arrangeras Förlagsklubbens årsmöte och mingel i Bonnierförlagens fina ljusgård på Sveavägen 56.

Kvällen kommer i sedvanlig ordning att inledas med årsmöte där du får tillfälle att bekanta dig med oss i styrelsen, höra om föreningens verksamhet och har möjlighet att vara med och diskutera vad Förlagsklubben ska hitta på framöver. Ta ett glas vin och delta i mötet!

Som traditionen bjuder blir det också utdelning av priset till Årets Redaktör 2018! Det är lika spännande varje år att bevista utdelningen av redaktörspriset och stifta bekantskap med någon eller några av de författare som har nöjet att arbeta med prisvinnaren.

Författarsamtal med journalisten och författaren Jack Werner, som berättar underhållande om myter och fejkade nyheter på nätet – det blir moderna klintbergare, vandringssägner och virala råttan i pizzan-historier. Hur mycket påverkar de oss? Och kan de i värsta fall faktiskt leda till oväntade presidentvalsresultat? Kom och lyssna och få på köpet några smarta källkritiska tips till årsmingelvinet!

Jack Werner är aktuell med boken Ja skiter i att det är fejk det är förjävligt ändå. Han ligger bakom tidningen Metros Viralgranskaren, som han fick Stora journalistpriset för. Han är bekant från Nyhetsmorgon, Sveriges Radios Creepypodden och den nya satsningen P3 Dystopia. 

Sist men inte minst blir det boklotteri med finfina vinster från Albert Bonniers förlag! I potten finns bl.a. praktsamlingen Svenska noveller, hyllade Aednan och bladvändaren Ormen i Essex. Alla deltagare får en lott och chans att vinna en rykande aktuell bok!

Tider:

Årsmöte 17.00
Mingel och festligheter från ca 18.15 till 21.30
Plats:
Bonnierförlagen, Sveavägen 56
Pris:
200 kr inkl. mat och dryck

Anmäl dig hos Mattias Pettersson på mattias.pettersson@semic.se

Varmt välkommen!

Sista anmälningsdatum
Datum