Coachen Nina Kjellmark gästar BokBaren

Till nästa veckas BokBaren har vi bjudit in livscoachen Nina Kjellmark för att berätta om sitt arbete och vad vi i bokbranschen kan ha för nytta av henne. Detta är ett perfekt tillfälle för alla frilansare men självklart även för alla som arbetar på förlagen och i bokhandeln.
Alla är välkomna och ta gärna med er vänner och kollegor!

Vi träffas på Restaurang Niklas, Regeringsgatan 66, kl 17.00 och ca 17.30 får vi lyssna på Nina, för att sedan fortsätta med trevlig after work.

Väl mött!
/Förlagsklubben, Nina och Restaurang Niklas

Nina prestenterar sig och sitt arbete allra bäst själv så här:

Hej!

Jag heter Nina Kjellmark och arbetar som livscoach. Jag ser fram emot att komma och presentera mig och berätta lite om mig och vad jag gör för er i bokbranschen. Eftersom jag själv har jobbat på förlag, och även frilansat som redaktör och korrekturläsare, så det är med extra varmt hjärta jag kommer till er. Tack vare min bakgrund i branschen har jag insyn i vad som får er att ligga sömnlösa på nätterna ;-).
Är det inte en tajt deadline så är det en författare som krånglar, eller så kanske du frilansar och tampas med oro för ekonomin? Då är det extra viktigt att fundera på vad du egentligen vill, både på kort och lång sikt, och hur du löser upp de stressmoment du står inför idag. Vi ses på onsdag!

Varma hälsningar
Nina Kjellmark

www.livscoachning.se
www.facebook.se/livscoachning

Citat från klienter i förlagsbranschen:

"Samtalen med Nina Kjellmark har gett mig det nödvändiga andrummet för att få perspektiv på min verksamhet och att tänka över mina yrkesval. Att få höra hennes åsikter som utomstående var mycket uppfriskande och har gett mig många aha-upplevelser."

"Nu har jag fått lätta men effektiva verktyg för att stänga av jobbet mentalt och njuta av livet på andra plan också. Jag har blivit en mer balanserad person, som känner mer glädje i jobbet och i livet i övrigt."

Sista anmälningsdatum
Datum
Plats
Regeringsgatan 66 Stockholm