Förlagsbesök hos Lava förlag!

Följ med Förlagsklubben till Lava förlag, ett relativt nystartat förlagshus som ger ut fackböcker, utvald skönlitteratur samt barn- och ungdomsböcker. Med en liten och snabbfotad organisation, där redaktionen till stor del består av frilansare, står förlaget bakom böcker som me too – Så går vi vidare, Mormors mat och Charlie Erikssons Aldrig ensam.

Författarna på Lava skriver ofta böcker som de sedan arbetar med i egen verksamhet: genom föreläsningar, workshops, eller samarbetspartners med fler plattformar. Lava kombinerar det traditionella förlagets kvalitetstänkande med flexibla avtalsmodeller, en publicistisk modell som är på frammarsch i stora delar av världen. Författarna har större kontroll över sitt innehåll och sitt varumärke, får generellt sett en högre ersättning än de skulle få på ett traditionellt bokförlag och är mer delaktiga i bokproduktionen.

Välkommen till en trevlig och inspirerande kväll i sällskap av förlagschef Alexandra Torstendahl, försäljnings- och marknadschef Björn Wennerström samt förläggare. Vin och lite tilltugg serveras.

Datum: 23 november
Tid: 17.30
Plats: Lava förlag, Industrigatan 2, Kungsholmen

Observera att antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller! Anmäl dig till: gabriella.sahlin@gmail.com

Anmälningsavgiften är 50 kr och betalas på plats

 

Sista anmälningsdatum
Datum
Plats
Industrigatan 2, Stockholm