Förlagsbesök hos Sekwa!

[sekwa] är den fonetiska transkriptionen för franskans C’estquoi ?” (Vad är det?)Sekwa förlag ger ut samtida franskspråkig litteratur på svenska. Med en ambition att visa att fransk litteratur inte behöver vara svår eller knepig handplockar vi härliga romaner från författare som skriver på franska och gör dem tillgängliga för svenska läsare. Hög kvalitet men lättillgängligt är våra ledord när vi letar titlar –böcker som engagerar och berör. Att läsa översatt litteratur låter dig resa och uppleva andra miljöer och kulturer direkt från läsfåtöljen. Häng med!

Sekwa förlag såg dagens ljus i november 2005, och har sedan dess gett ut över 100 titlar. Förlaget ägs och drivs av Johanna Daehli. Sedan våren 2014 har Sekwa även lillasystern Etta. Under Etta utkommer istället godbitar översatta från engelska, men med samma filosofi bakom valet av böcker. Våren 2019 får förlaget ännu ett ben att stå på i och med lillebror Norra. Här är det skandinavisk litteratur som står på den noga utvalda menyn.

Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller! Anmäl dig till Förlagsklubbens Pamela Schultz Nybacka på pamela.schultz.nybacka@historia.su.se senast den 2 november

Datum: måndag den 5 november
Tid: 17.30–19.00
Plats: Sekwa förlag, Tyska Brinken 19, 3 tr. 
Pris: 50 kr (inkl. snacks och vin eller alkoholfri dryck)

 

Sista anmälningsdatum
Datum