Populära kurser under våren!

Under våren ger vi:

  • Grundkurs Att bryta böcker i InDesign CS6 den 3-4 mars FULLBOKAD!
  • Grundkurs Att behandla bilder digitalt i Photoshop den 12 mars FULLBOKAD!
  • Fortsättningskurs Att bryta böcker i InDesign den 25-26 mars
  • Förlagsjuridik den 26 mars, kl 18.00-21.00
  • Grundkurs Illustrator CS6 den 22 april

För dig som vill starta från grunden och lära dig att bryta böcker i InDesign CS6 är vår grundkurs perfekt! Kursen genomförs under två dagar i raskt tempo och du kommer att få tillfällen att ställa egna frågor som även kommer att ge dig tips & trix - inte minst i kortkommandons djungel. Fortsättningskursen riktar sig särskilt till dig som arbetat en tid i InDesign och önskar utveckla dig vidare. Även den genomförs i ett raskt tempo under två dagar.

Grundkursen i Photoshop är för dig som vill starta från grunden och lära dig att behandla bilder digitalt! Den introducerar dig till bildens värld; du lär dig enkel bildbehandling och skillnad på en bild för webb och tryck, men fokus kommer att ligga på bilder för tryck.C

Grundkursen Illustrator CS6 är en introduktion då du lär dig skapa enkla illustrationer själv, färglägga och spara i rätt bildformat för rätt media.

När det gäller grundkurserna så behöver du inte kunna InDesign, men du bör kunna spara, öppna och navigera bland dokument på datorn. Kunskaper i ordbehandling är en klar fördel, t ex Word.

Kurslärare är Jeanette Sténson Hallgren som har mångårig erfarenhet av undervisning och layoutarbete och även skrivit ett flertal läromedel i grafiska program. Jeanette har hållit i Förlagsklubbens InDesignkurser flera gånger.

Kurslitteratur, lunch och fika ingår i varje kurs.

Kurserna är väldigt populära! Först till kvarn gäller, så anmäl dig nu på www.forlagsklubben.se

Observera att du måste vara medlem i Förlagsklubben för attt kunna gå våra kurser. Anmälan är bindande och läkarintyg krävs vid avbokning.