Följ med Förlagsklubben på förlagsbesök hos Bonnier Carlsen!

Bonnier Carlsen är ett av Sveriges ledande barnboksförlag. Deras mål är att ge ut en bok för varje barn, oavsett ålder, ursprung, intressen, behov och förmågor. De vill sprida berättelser som berör, upplyser, underhåller och utvecklar. Utgångspunkten är alla barns lika värde. Nyfikenhet och barnperspektiv är liksom kvalité och mod viktiga ledstjärnor för Bonnier Carlsen. Berättelserna ska spegla vår samtid och samtidigt öppna dörrar till det okända. Med sina böcker önskar de ge barnen en större värld.

Eva Dahlin, litterär chef och förläggare, berättar om Bonnier Carlsen, deras utgivning och om hur de jobbar med berättelser för barn och unga.
Karin Lemon, förläggare, och Catarina Berg, redaktionschef, finns också med under kvällen för att berätta och svara på frågor samt visa alla runt.

Besöket är också ett perfekt tillfälle att träffa branschkollegor och utbyta erfarenheter. Anmäl dig till Förlagsklubbens Sofia Ejheden på sofia@lavenderlit.com senast den 17 februari. (Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller.)

Datum: 19 feb
Tid: 17.30
Plats: Sveavägen 56, Stockholm
Pris: 50 kr (inkl. dryck och snacks)

Pris
50kr
Sista anmälningsdatum
Datum
Plats
Sveavägen 56, Stockholm