Förlagsklubbens årsmöte – på distans - den 13 maj kl 17.15

Varmt välkommen att delta i Förlagsklubbens årsmöte 2020! Av förståeliga skäl blir det ett annorlunda årsmöte denna gång. Vi möts på distans och utför mötet på videokonferensprogrammet Zoom. Det traditionella årsminglet och utdelandet av utmärkelsen Årets redaktör flyttar vi preliminärt till slutet av augusti, då vi hoppas kunna utföra någon form av sammankomst. Juryn för Årets redaktör jobbar på för fullt för att kora en värdig vinnare även detta år. Om allt detta ber vi att få återkomma med mer information framöver.

Årsmötet hålls som sagt var på Zoom för alla medlemmar som önskar delta. Vi kommer att skicka ut en inbjudan till detta Zoom-möte till alla som på förhand anmält sig. Anmälan ska vara styrelsen tillhanda senast den 11 maj. Förhandsanmälan skickas till Förlagsklubbens ordförande Mattias Petterson på: mattias@volante.se

Praktisk information:

När: onsdagen den 13 maj kl. 17.15–ca 18.30
Var: på Zoom

Inför mötet är det viktigt att du laddat ner och testat Zoom (https://zoom.us/). För att hålla en vettig mötesstruktur kommer vi att moderera mötet via Zooms chatfunktion för dem som önskar ordet eller har frågor under mötet. Möteshandlingar kommer att tillgängliggöras i god tid före årsmötet.

Varmt välkommen!Förlagsklubbens styrelse

Ps. Vi ser gärna att du som varit medlem tidigare fortsätter att stötta Förlagsklubben genom att betala medlemsavgiften även detta märkliga år. Förlagsklubbens kurs- och aktivitetsprogram är inställt under våren med sikte på möjlighet att utföra aktiviteter i någon form under hösten. Styrelsen tittar också som bäst på lösningar för att kunna erbjuda ett antal distanskurser eller -föredrag i maj/juni. Vi har många nya idéer och roliga evenemang i tankarna och är redo att sätta igång så fort situationen möjliggör det! Ds.

Pris
0kr
Sista anmälningsdatum
Datum